top of page

Je kwaliteit op een hoger niveau

pexels-pixabay-416405.jpg
pexels-rombo-3988555.jpg

De kwaliteit van je processen en producten bepaalt hoe de klant jouw bedrijf ziet. Daarmee is het een essentieel aspect van je bedrijfsvoering. Daarnaast kan goed kwaliteitsmanagement een enorm verschil maken in de manier hoe je interne processen verlopen. Kwaliteit is dus zowel voor jezelf, je collega's als de klant iets wat je aandacht verdient.

Bc3s Organisatieadvies begeleidt en adviseert organisaties graag bij het verbeteren van de kwaliteit van hun processen en producten.

Hoe wij helpen

01

Nulmeting uitvoeren

Op basis van informatie en gesprekken met mensen vanuit jouw organisatie, bepalen we de stand van zaken. Deze nulmeting gebruiken we als startpunt voor een verbetertraject dat perfect aansluit bij de bedrijfsdoelen van jouw organisatie.

03

Verbeteringen doorvoeren

Om jouw kwaliteit naar het gewenste niveau te tillen, ontwerpen we een roadmap met verbeterprojecten. Met onze kennis en expertise op het gebied van projectmanagement en continu verbeteren, realiseren we voor jou het gewenste resultaat.

02

Normen en doelen bepalen

Onze consultants bepalen samen met jouw organisatie de richting om in te slaan. Zo stellen we eerst vast welke normen relevant zijn voor jouw processen. Daarna bepalen we concrete, meetbare doelen die aansluiten bij de nieuwe strategie.

04

Certificeringen behalen

Afhankelijk van je eigen wensen, of eisen en wensen van je klant kan het interessant zijn een certificaat te behalen van bijvoorbeeld ISO, NEN of vergelijkbare instanties. Wij begeleiden je hier graag bij, met kennis en expertise.

Onze diensten in Kwaliteit & Certificeringen

Contact

Martijn Riemersma

Partner / eigenaar

  • LinkedIn
bottom of page