top of page

Succesvol inschrijven op tenders

pexels-aleksandar-pasaric-1238864.jpg
pexels-vanessa-garcia-6325904.jpg

Als ondernemer ben je waarschijnlijk bekend met alle uitdagingen op het gebied van aanbestedingen, oftewel "tenders". Inschrijven op tenders is interessant en biedt kans op omzetgroei, maar het traject kan als complex en tijdrovend worden ervaren. Het uitspitten van alle stukken, het optimaal benutten van de Nota van Inlichtingen, het bepalen van de winstrategie en het schrijven van een écht onderscheidend plan is essentieel voor het winnen van de tender binnen de deadline. 

Bc3s Organisatieadvies begeleidt en adviseert organisaties graag bij het succesvol inschrijven op tenders.

Hoe wij helpen

01

Winstrategie

Samen bepalen we de juiste strategie voor het inschrijven op en winnen van de tender. Daarbij kijken we naar de risico's en kansen van de tender, naar de exacte wensen van de aanbesteder en de meerwaarde van jouw organisatie. 

03

Prijsbepaling

Een concurrerende, marktconforme prijs is belangrijk voor het winnen van de tender. Het bepalen van een prijs met daarin de juiste onderdelen en risico's is belangrijk voor een gezond contract en een prettige samenwerking in de toekomst.

02

Planvoorbereiding

Het SMART beantwoorden van vragen over duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en MVO kunt u aan onze consultants toevertrouwen. Zo komt de ambitie en meewaarde van uw organisatie naar voren in een passend vormgegeven plan.

04

Tenderproces opzetten

Wij helpen organisaties bij het opzetten of verbeteren van hun tender- en contractmanagement, zodat toekomstige inschrijvingen nog succesvoller worden, en de gegunde contracten worden bewaakt op naleving van de gemaakte afspraken.

Onze diensten in Tenders & Aanbestedingen

Contact

Martijn Riemersma

Partner / eigenaar

  • LinkedIn
bottom of page