top of page
  • Foto van schrijverBc3s Organisatieadvies

Dunefields: efficiënter projectmanagement

Bijgewerkt op: 27 jul. 2023

Dunefields laat bedrijven groeien met het verbeteren van hun online zichtbaarheid. En met succes! Dunefields krijgt het drukker en drukker. Om ervoor te zorgen dat het bedrijf mee kan groeien met de vraag van klanten, werd Bc3s Organisatieadvies ingeschakeld voor een advies- en verbetertraject.

 

Dunefields in een notendop

Dunefields is een modern SEO marketingbureau met een specialisatie in content marketing. SEO staat hierbij voor Search Engine Optimization, oftewel het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Daarbij maakt Dunefields gebruik van Artificial Intelligence en analytics om tot het beste resultaat te boeken voor klanten.


All-round professionalisering van projecten

Dunefields verbetert de online presence van bedrijven aan de hand van klantprojecten.

Het is voor zowel het bedrijf zelf als de klanten de wens om deze projecten zo snel en efficiënt te laten verlopen.

Immers: hoe eerder het project is afgerond, hoe eerder de klant online goed vindbaar is.

Voor het best mogelijke projectverloop, hebben we samen met Dunefields gekeken naar de huidige gang van zaken. Wat gaat er goed? Welke elementen missen in het proces? Waar wil Dunefields in de toekomst naar toe?


Met de strategie van Dunefields in het achterhoofd, is het huidige proces geëvalueerd en zijn er verbetermogelijkheden op het gebied van projectmanagement aangestipt.


Eén van deze verbetermogelijkheden was het plannen van taken binnen projecten. Om deze planning beter te kunnen maken, is er besloten om nieuwe software aan te schaffen. De keuze is uiteindelijk gevallen op een Nederlands softwarepakket.


Naast het verbeteren van de planning, biedt deze software nog meer mogelijkheden op het gebied van capaciteitsoverzichten, facturatie en forecasting.

Bocage Consultancy heeft het traject begeleid van de inventarisatie van eisen en wensen, tot en met de keuze en inrichting van het pakket.


Met de verbeteringen doorgevoerd tijdens het traject, is Dunefields klaar voor de toekomst, met nóg meer succesverhalen bij klanten.

Comments


bottom of page