top of page
  • Foto van schrijverBc3s Organisatieadvies

Bc3s breidt dienstverlening uit naar advies bij het winnen van aanbestedingen

Naast het bestaande aanbod op het gebied van organisatieadvies en projectrealisatie, biedt Bc3s Organisatieadvies nu bedrijven ook advies aan bij het inschrijven op tenders.

 

Als onderdeel van onze inzet om bedrijven te helpen bij het waarmaken van hun ambities, breiden we onze dienstverlening uit naar tendermanagement-advies.

Inschrijven op tenders is interessant en biedt kans op omzetgroei. Tegelijkertijd kan het proces rond inschrijving voor organisaties als complex, stressvol en tijdrovend worden ervaren.

Dit leidt af van het doel van het inschrijven op een aanbesteding; de kans voor een organisatie om te kunnen doen wat ze graag doet.


Daarom helpt Bc3s bedrijven met het uitspitten van alle stukken, het optimaal benutten van de Nota van Inlichtingen, het bepalen van de winstrategie en het schrijven van een winnend plan voor de aanbesteding.


Meer weten over de mogelijkheden van Bc3s Organisatieadvies rond het succesvol inschrijven op tenders? Kom meer te weten via onze contact-pagina, of stuur je vraag direct naar info@bocageservices.com.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page