top of page
  • Foto van schrijverBc3s Organisatieadvies

Bc3s en Geurbestrijding Nederland optimaliseren samen tenderprocessen

Bijgewerkt op: 26 mrt.

Geurbestrijding Nederland biedt integrale geurbestrijding voor de industrie. Met een netwerk van specialistische partners, biedt het bedrijf oplossingen voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie en afvalverwerking- en biogassectoren.

 

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden op het gebied van aanbestedingen, is Geurbestrijding Nederland met Bc3s Organisatieadvies aan de slag gegaan met haar tenderprocessen.

Zo is onder andere aandacht besteed aan het kunnen signaleren van nieuwe aanbestedingen en het beoordelen van eigen kansen rond aanbestedingen.

Met deze procesverbeteringen kan Geurbestrijding Nederland sneller en gerichter inspelen op toekomstige aanbestedingen.


Een voorbeeld hiervan is het maken van een go/no-go beslissing rond het inschrijven op een nieuwe aanbesteding. Het inschrijven op een aanbesteding kan veel tijd en moeite kosten. Kritisch en realistisch kijken naar welke aanbesteding wel en niet haalbaar zijn kan daardoor grote besparingen opleveren, door verspilde tijd en moeite te voorkomen.


Benieuwd wat Bc3s Organisatieadvies kan betekenen voor uw kansen rond aanbestedingen? Ontdek meer via onze Contact-pagina.


Kommentare


bottom of page